CAFETARIA HOLLANDS SPOOR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1314 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Hollands Spoor. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 11:44 Eten was heel lekker, warm, vers
25 nov 2022 om 21:45 Wat een heerlijk en lekker eten. Volle smaak. We hebben echt eevan genoten We zullen zeker weer bestellen!!
25 nov 2022 om 20:02 Het eten was heel koud. Normaal niet gewend maar heel slecht
22 nov 2022 om 10:56 Heb iets besteld maar kreeg andere bestelling, ik belde het restaurant en niemand nam op
21 nov 2022 om 3:12 magere portie
19 nov 2022 om 2:12 Zoals altijd helemaal goed !
18 nov 2022 om 11:18 Top. Al jaren vaste klant. Ga zo door jongens!
16 nov 2022 om 18:45 Bezorger was snel, heel fijn! Eten was lekker, maar wel echt een magere portie voor dat geld..
12 nov 2022 om 20:22 Bestelling is na 2,5 nog steeds niet ontvangen. Restaurant is onbereikbaar.
11 nov 2022 om 19:43 Kapsalon is echt top hier!
7 nov 2022 om 0:11 Het eten was niet echt warm, helaas was ook 1 menu niet compleet. Als je dan belt, krijg je alleen maar voicemail. Inspreken heeft geen nut. Ze doen er niks mee.
4 nov 2022 om 19:13 verrukkelijk